Condensatiepomp Aspen Mini Lime Silent+ FP3312 - Wit

Art-Nr: ASPEN-FP3319
221,89 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending
In voorraad - in 2-5 dagen met jou

Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Condensatiepomp Aspen Mini Lime Silent+ FP3312 - Wit
221,89 € *
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending

Silent+ Mini Lime - KONDENSATPUMPE

De volgende generatie Silent+ Mini Lime is voorzien van een trillingsdemper, geïntegreerde absorberende materialen en een reservoir voor snelle afgifte. U kunt de pomp ook ter plaatse gebruiken en de werking controleren met behulp van het LED-systeem in het reservoir. Stilte is niet goud, het is limoengroen.

 

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.