Daikin FTXJ50AW Wandmontage-eenheid MultiSplit 5,0 kW

Art-Nr: FTXJ50AW
24 dBA Geluidsdruk
5 kW Koelvermogen
2.158,69 € 1.780,69 €
Je redt 378,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Hersteller UVP: 2.641,00 €
U bespaart: 860,31 € bzw. 32.58 %
Attentie! Dit apparaat mag alleen worden gebruikt met geschikte buitenunits!
In voorraad - in 11-15 dagen met jou

Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Daikin FTXJ50AW Wandmontage-eenheid MultiSplit 5,0 kW
1.780,69 € *
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Belangrijkste kenmerken:
De nieuwe maatstaf voor comfort en esthetiek


> Elegant design met een laag profiel
> Energiebesparing
> Zorgt voor maximaal comfort
> Afstandsbediening programmeerbaar over 24 uur en met wekelijkse timer
> R32 koelmiddel
> Maximale buislengte 20m
> Minder gewicht en afmetingen
> Alle binnenunits werken onafhankelijk van elkaar en kunnen in verschillende ruimtes en op verschillende tijdstippen worden geïnstalleerd
> De gebogen vorm en de elegante matte oppervlakken passen harmonieus in elke omgeving.


Achter het uiterlijk schuilt een zeer intelligent systeem met innovatieve functies die het energieverbruik drastisch verminderen in vergelijking met conventionele airconditioners.

De fluisterstille werking van het apparaat draagt ook bij aan uw harmonieus welzijn.

SCHAPEN. FUNCTIE. NEWLY DEFINED.

Design is alles. Design is het kiezen van een strakke, stijlvolle airconditioner die er geweldig uitziet. Design is ook kiezen voor slimme technologie die zorgt voor een comfortabel binnenklimaat op elk moment. Ontwerp uw comfort-witte

ONTWORPEN IN EUROPA VOOR EUROPA

Daikin Emura is het resultaat van voortdurend onderzoek naar uitstekende binnenklimaatoplossingen die zijn ontworpen met het oog op de Europese smaak. De nieuwe generatie wordt gekenmerkt door een nog groter scala aan functionaliteiten, om beter tegemoet te komen aan de architectonische esthetiek, de technische normen en de behoeften van de gebruikers in Europa. Ontwerp uw comfort-zilver

UITSTEKEND ONTWERP

De nieuwe DAIKIN Emura-airconditioner maakt indruk met intelligente klimaattechniek en een aantrekkelijk uiterlijk, waarvoor hij de "reddot award: product design 2014" heeft ontvangen. Met Emura laat DAIKIN zien dat moderne airconditioners niet alleen functioneel en energiezuinig kunnen koelen en verwarmen, maar ook een visuele blikvanger kunnen zijn.

Daikin Emura is een zeer intelligent systeem met innovatieve functies die zorgen voor maximaal comfort, elke dag opnieuw.
SCHOONHEIDSLUCHTENDE LUCHT

Een geavanceerd titaniumapatiet fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter vangt zelfs microscopische stofdeeltjes uit de lucht op, neutraliseert geuren en houdt de vermenigvuldiging van bacteriën, virussen en microben tegen.

3D-luchtstroom

De verticale en horizontale draaikoppelingen worden in combinatie geactiveerd, zodat een gelijkmatige verdeling van de lucht in de ruimte wordt bereikt, tot in de hoeken van nog grotere ruimtes.

COMFORTMODUS

Door de luchtstroom weg te leiden van de mensen in de ruimte, wordt een tochtvrije werking gegarandeerd in zowel de koel- als de verwarmingsmodus.

INTELLIGENTE WIJZE

De luchtstroom wordt gemeld aan een gebied waar momenteel geen mensen zijn. Wanneer wordt gedetecteerd dat er geen mensen in de kamer zijn, schakelt het apparaat automatisch over naar de energiebesparingsmodus.

NACHT-INSTELLING

Deze modus bespaart energie door het voorkomen van overmatige verwarming of koeling tijdens de nachtelijke uren.

EENVOUDIGE BEDIENING VANAF ELKE LOCATIE

De eenvoudig te gebruiken afstandsbediening geeft u volledige controle over de kamertemperatuur.

"ALLES ONDER CONTROLE, VAN WAAR OOK TER WERELD".

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Daikin
Binnenunit Afmetingen Breedte (mm)‍: 701-800
Binnenunit Afmetingen Hoogte (mm)‍: 201-300
Binnenunit Afmetingen Diepte (mm)‍: >200
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 12
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 24
Koelmiddel - Type‍: R32
Merk‍: Daikin
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 1/2
Series‍: Emura
WiFi‍: Ja
Uitrusting‍: Fotokatalytischer Titanapatit - LuftreinigungsfilterMulti Split-Anwendung3-D-UmgebungslüftungCoanda-Effekt – KühlenCoanda-Effekt – HeizenEcono ModusKomfortmodusPowermodusFluisterstille werking van de buitenunit24 Stunden Timer
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 5,8
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 5
Kleur‍: Wit
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.