Gree R32 wandunit Clivia Silver CL09S 2,7 kW

Art-Nr: CL09S
1.250,75 € 950,75 €
Je redt 300,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending
In voorraad - in 2-5 dagen met jou

Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Gree R32 wandunit Clivia Silver CL09S 2,7 kW
950,75 € *
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending

Clivia is het absolute debuut in de Gree-serie en tegelijkertijd een echte doorbraak in airconditioning. Dit uiterst functionele en krachtige toestel met geïntegreerde kunstmatige intelligentie zal niet alleen aan je verwachtingen voldoen, maar zal samen met jou je leven comfortabeler maken!


Het regelen van de luchtvochtigheid in de kamer, energiezuinige en intelligente werking zijn slechts enkele van de productkenmerken. Voor nog meer gebruikerscomfort kan het apparaat effectief micro-organismen uit de omgeving verwijderen dankzij de UV LED-technologie, en de nachtmodus van de stille werking van de buitenunit zorgt voor rust en harmonie in je huis.


De G-AI technologie maakt energiebesparingen tot 10% per jaar mogelijk, zoals bevestigd door het onafhankelijke internationale Intertek certificaat.

De innovatieve G-AI technologie maakt gebruik van een algoritme met kunstmatige intelligentie dat intelligent leren en geavanceerd systeembeheer combineert. Het algoritme verandert dynamisch de werkingsmodus van het Clivia airconditioningsysteem om de meest energie-efficiënte strategie te selecteren.

Multidimensionele bescherming van de gezondheid

Clivia kan de lucht op drie verschillende manieren reinigen. Het standaard rasterfilter en optionele extra filters vangen grotere onzuiverheden zoals stof en vuil op. De luchtionisator genereert negatieve ionen om micro-organismen te bestrijden en de UV-C LED lamp in een gesloten behuizing steriliseert de lucht door bacteriën, virussen, schimmels en andere micro-organismen te verwijderen.

Intelligente vochtigheidsregeling

Voor het eerst combineert Gree temperatuurveranderingen, vochtigheid en energie-efficiëntie op een manier om optimale waarden voor elk van deze parameters tegelijk te bereiken. Het apparaat kan de meest comfortabele luchtvochtigheid in de ruimte handhaven, zodat je huid niet uitdroogt. Met Clivia heb je ook geen extra ruimte meer nodig om kleding te drogen, dankzij de continue droogfunctie.

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.