Installatie van een multisplitsysteem met 2 binnenunits heel Nederland

Art-Nr: MONTAGESERVICE-IU2-NL
1.299,91 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending
In voorraad - in 2-5 dagen met jou

Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Installatie van een multisplitsysteem met 2 binnenunits heel Nederland
1.299,91 € *
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending

Onze optionele service voor u: Installatie van een multi-split systeem met twee binnenunits


U heeft uw multi-split systeem bij ons gekocht? Vervolgens bieden wij u een optionele professionele installatieservice inclusief inbedrijfstelling. Door een beroep te doen op ervaren en competente installatiepartners met jarenlange ervaring kunt u genieten van een snelle en vakkundige ingebruikname van uw nieuwe airconditioningsysteem! De betrokken installatiepartners zijn gespecialiseerde bedrijven die in heel Duitsland werkzaam zijn en gecertificeerd zijn voor de installatie van koel- en airconditioningsystemen. Het spreekt vanzelf dat de in dienst zijnde technici over uitgebreide beroepskwalificaties beschikken en alle noodzakelijke kennis bezitten van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van klimaatregeling en koeltechniek. Ook de naleving van de nationale en internationale normen en voorschriften met betrekking tot installatie en inbedrijfstelling wordt gewaarborgd.

Deze diensten zijn inbegrepen in onze service voor de installatie van een multi-split systeem met twee binnenunits*:

- De kosten voor de reis van de technicus  heel Nederland
- De installatie en aansluiting van de betreffende binnenunits tot een lengte van de koelmiddelleiding van 5 meter per binnenunit.
- Zowel de installatie als de aansluiting van een buitenunit. De maximale werkhoogte hier is 2,50 meter. Indien nodig kan de klant ook een steiger of een platform ter beschikking stellen, zodat de maximale werkhoogte wordt vergroot.
- Het leggen van de leidingen, alsmede de elektrische kabels en de condensleiding in het kanaal.
- De aansluiting van de buitenunit, op voorwaarde dat de daarvoor benodigde kabel reeds ter plaatse aanwezig is.
- Een kernboring (behalve voor beton; hier gelieve ** te noteren)
- De evacuatie alsook - indien nodig - het bijvullen van geschikt koelmiddel (volgens dagprijs)
- Het uitvoeren van een lektest overeenkomstig norm EU nr. 517/2014.
- Het opstellen van een verslag.
- Inbedrijfstelling van het systeem en een uitgebreide testrun, inclusief controle van de correcte koeling en verwarming.
- Instructie in de functies en de juiste werking van het airconditioningsysteem.
- Installatie van vloer- of muurbeugels

De volgende punten zijn niet inbegrepen in de offerte, maar zullen alleen worden uitgevoerd en afzonderlijk gefactureerd indien nodig:


- Benodigde condensaatpompen
- Alle gewenste of vereiste geluidsisolerende omkastingen
- Installatie en levering van WLAN of KNX adapters plus instructie


* Let op: Ons aanbod geldt over het algemeen voor een maximale afstand van 5 meter koelmiddelleiding tussen de binnen- en buitenunit. Als grotere afstanden moeten worden overbrugd, rekenen wij 79,00 euro (incl. BTW) voor elke extra meter koelmiddelleiding die wordt gelegd. Bovengenoemde prijsopgave omvat tevens het gebruik van een witte kabelgoot volgens RAL 9010, de vereiste koelmiddel- en condensaatleidingen en de kabel voor de elektrische aansluiting.


** Let op: Indien kernboringen in beton nodig zijn, wordt hiervoor EUR 199,00 (incl. BTW) in rekening gebracht per te boren boorgat (dikte 65 millimeter x 35 centimeter).

Houdt u er ook rekening mee dat de installatiedienst niet de kosten van het eigenlijke airconditioningsysteem omvat!

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.


Klanten kochten hierbij de volgende producten