Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Premium MSZ-EF35VGS 3,5 kW I 12000 BTU - Zilver

Art-Nr: MSZ-EF35VGS/MUZ-EF35VG
Quick Connect
Beschikbaar met vacuümleidingen en binnenapparatuur!
21 dBA Geluidsdruk
3,5 kW Koelvermogen
Energie-efficiëntieklasse-Koeling/Verwarming Productgegevensblad
vanaf
1.970,69 € 1.626,58 €
Je redt 371,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Hersteller UVP: 2.566,00 €
U bespaart: 966,31 € bzw. 37.66 %
In voorraad - in 10-14 dagen met jou

Configureer het product
Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Premium MSZ-EF35VGS 3,5 kW I 12000 BTU - Zilver
vanaf vanaf 1.626,58 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Installationsset zur Verbindung der Innen- und Außeneinheit + Nachfüllung Kältemittel R32 (Optional über 7,5 Meter) - Optionele informatie
 • Quick Connect
  Bij het bestellen van airconditioningsystemen inclusief onze Quick Connect leidingen worden de leidingen en binnenunit(s) door ons vacuüm geseald. We vullen ook langere leidingen bij met koelmiddel om de best mogelijke efficiëntie en eenvoudige installatie te garanderen. Waarom bijvullen?

  Ohne Montage SET

- Optionele informatie
 • ohne Befestigung
Uw configuratie

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)


Wandinstallatie MITSUBISHI M SERIES

Comfort - Meer levenskwaliteit
We brengen het grootste deel van onze tijd binnenshuis door: thuis of op kantoor. De kwaliteit van de binnenlucht heeft dus een grote invloed op ons gevoel van welzijn, onze prestaties en onze gezondheid.
De moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een behaaglijk klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstromen zorgt voor een betere levenskwaliteit en een allround comfortabele leefomgeving. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden gefilterd en de lucht wordt geconditioneerd om aan de hygiënische eisen te voldoen.

Comfort voor elke dag van het jaar
De M-serie airconditioners van Mitsubishi Electric zijn de ideale keuze voor meer comfort in kleine tot middelgrote ruimtes. En ze kunnen zowel in uw eigen huis als in praktijken, kantoren of winkels worden gebruikt. Op warme dagen kunt u genieten van aangenaam koele kamers. Op koudere dagen kunt u de units gebruiken voor verwarming, waardoor u energie en kosten bespaart, omdat de airconditioners uit de M-serie zeer energiezuinig zijn. Het ontvochtigen van de kamers is ook mogelijk met de airconditioners.

Rustige werking
Het geluid van zacht ritselende bladeren in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste airconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn vrijwel geruisloos en het meest geschikt voor het koelen van slaapkamers.


Functies om tocht te bestrijden
Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor sturen de airconditioners de luchtstroom zodanig dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor detecteert het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan om de gewenste temperatuur op de juiste plaats te bereiken.

De Euroraster cassette SLZ-M is optioneel uitgerust met de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Meer informatie vindt u op pagina 16.

Hygiënisch schone lucht
Naast stof, geurtjes en pollen verwijderen de filterelementen van Mitsubishi Electric ruimte airconditioners ook virussen en bacteriën. Zo kunt u elke dag genieten van zuivere, schone binnenlucht.

Energie-efficiëntie
Consequent energiezuinig - Mitsubishi Electric airconditioners zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. De energiezuinige omvormertechnologie levert hier de belangrijkste bijdrage aan. De buitenunits van een airconditioningsysteem werken met compressoren. Bij niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiënt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke koel- of verwarmingsbehoeften. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor traploze capaciteitsaanpassing.

1. invertertechnologie
Met invertertechnologie wordt het toerental van de compressor precies op het vereiste koelvermogen afgestemd. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een uiterst energiebesparende werking met de hoogste efficiëntie mogelijk. Dure stop-and-go operatie wordt voorkomen. De uniforme werking verlengt de levensduur van de airconditioner.

2. hyperverwarmingstechnologie
De Hyper-Heating technologie van de MUZ-LN en MXZ buitenunits is speciaal ontwikkeld door Mitsubishi Electric voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het apparaat en maakt het mogelijk om de verwarmingscapaciteit tot -15°C buitenshuis te behouden en te zorgen voor verwarming tot -25°C.

De nieuwe multisplit-buitenunits in Hyper-Heating-design bieden units met een speciale focus op de verwarmingsfunctie.
- 100% nominaal verwarmingsvermogen tot -15 °C buitentemperatuur
- Uitgebreid werkbereik tot -25 °C buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiëntie
- Geoptimaliseerde ontdooiing

Duurzaamheid
Voor tientallen jaren van plezier - Zelfs de hoogste kwaliteit van de airconditioning is slechts zo goed als de planning, installatie, onderhoud en verzorging ervan. Daarom hechten wij veel belang aan een vertrouwensvolle, eerlijke en langdurige samenwerking met gekwalificeerde koel- en aircospecialisten. Wij ondersteunen onze partnerbedrijven bij de planning en het ontwerp van uw systemen, zorgen voor de meest recente technische documentatie en geven professionele training over onze systemen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw koel- en airconditioningspecialist de airconditioningoplossing voor u vindt waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.

Wandmeubel MSZ-EF

 

 

 

 

Technologie in haar mooiste vorm

Ontwikkeld voor moderne architectuur met een stijlvol interieur, voldoen de hoogwaardige wandkasten aan de hoogste designnormen. "Kirigamine Zen" - met deze naam belichaamt de MSZ-EF-toestellenlijn een holistische benadering: Kirigamine is een Japans plateau dat staat voor ongerepte natuur. Zen staat voor harmonie, rust en wellness.

 

 

 

 

 

Ideeën vullen met leven


Discreet in het wit, elegant in het zwart of klassiek in het zilver: de hoogwaardige airconditioners passen in hun drie kleurvarianten harmonieus in de individuele ruimte. Het opvallende ontwerp weerspiegelt kwaliteit en een gevoel van luxe. Een zeer laag energieverbruik in combinatie met een laag geluidsdrukniveau ronden het totaalbeeld af.Stralend uiterlijk in het wit

Premium wandunit MSZ-EF-VE in glanzend wit De stijlvolle, slanke airco-unit past discreet in een heldere en vriendelijke sfeer. Voor een lichte en gezellige sfeer. Met slechts
geluidsdrukniveau van slechts 21 decibel, zijn de premium bovenkasten perfect voor geluidsgevoelige woon- en werkomgevingen.

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Mitsubishi
Unité extérieure Dimensions Largeur (mm)‍: 750-849
Hoogteverschil - Lengte [Max] (m)‍: 20
Buitenunit Afmetingen Hoogte (mm)‍: 550-649
Koelmiddel - navulhoeveelheid (g/m)‍: 20
Opgenomen vermogen - koeling (kW)‍: 0,1-1
Opgenomen vermogen - verwarming (kW)‍: 0,1-1
Buitenunit afmetingen diepte (mm)‍: 250-299
Buitenunit Gewicht (kg)‍: 34
Buitenunit Geluidsdrukniveau (dBA)‍: 49
Energie-efficiëntieklasse - verwarming‍: A++
Energie-efficiëntieklasse - koeling‍: A+++
Binnenunit Afmetingen Breedte (mm)‍: 801-900
Binnenunit Afmetingen Hoogte (mm)‍: 201-300
Binnenunit Afmetingen Diepte (mm)‍: <200
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 11,5
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 21
Koelmiddel - Type‍: R32
SCOP‍: 4,5-5
SEER‍: <8,6
Merk‍: Mitsubishi
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 3/8
Series‍: Premium
WiFi‍: Ja
Uitrusting‍: Niedertemperatur-KühlungEcono CoolMELCloudKabelafstandsbediening aansluitbaarAan / Uit TimerVerticale zwaaiAutomatische ventilatorregelingAuto RestartNiedertemperatur-Heizen
Werkingsbereik - verwarming [Min~Max] (?CDB)‍: -15~24
Werkingsbereik - Koeling [Min~Max] (?CDB)‍: -10~46
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 4
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 3,5
Kleur‍: Zilver
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
 • Niedertemperatur-Kühlung

 • Econo Cool

 • MELCloud

  Er kan een WiFi-adapter aan het apparaat worden toegevoegd en het kan op afstand worden bediend via smartphone, tablet of computer met de MELCloud-bedieningssoftware.

 • Kabelafstandsbediening aansluitbaar

  De unit kan optioneel worden uitgerust met de compacte afstandsbediening PAC-YT52CRA of de deluxe afstandsbediening PAR-32MAA via de interface MAC-397IF-E of MAC-333IF-E.

 • Aan / Uit Timer

  Met de weektimer kunnen voor elke dag tot vier afzonderlijke schakelpunten worden geprogrammeerd. Het apparaat kan flexibel worden in- of uitgeschakeld.

 • Verticale zwaai

  De luchtuitlaatklep beweegt op en neer en zorgt zo voor een aangename verdeling van de geconditioneerde lucht over alle delen van de ruimte.

 • Automatische ventilatorregeling

  Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt de luchthoeveelheid automatisch verminderd.

 • Auto Restart

  Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling wanneer de spanning weer wordt ingeschakeld. Dit garandeert een hoog niveau van operationele veiligheid.

 • Niedertemperatur-Heizen

  Met de warmtepompfunctie kunnen kamers op een energiebesparende manier worden verwarmd. Hoge rendementen, zelfs bij lage temperaturen, zorgen voor een laag energieverbruik.

\
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.