Samsung airconditioner R32 Wandinstallatie Wind-Free Avant AR24TXFCAWKNEU/X 6,5 kW I 24000 BTU

Art-Nr: AR24TXEAAWKNEU/X
Quick Connect
Beschikbaar met vacuümleidingen en binnenapparatuur!
26 dBA Geluidsdruk
6,5 kW Koelvermogen
Energie-efficiëntieklasse-Koeling/Verwarming Productgegevensblad
vanaf
3.291,69 € 2.738,96 €
Je redt 598,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Hersteller UVP: 4.016,00 €
U bespaart: 1.322,31 € bzw. 32.93 %
In voorraad - in 11-15 dagen met jou

Configureer het product
Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Samsung airconditioner R32 Wandinstallatie Wind-Free Avant AR24TXFCAWKNEU/X 6,5 kW I 24000 BTU
vanaf vanaf 2.738,96 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Installationsset zur Verbindung der Innen- und Außeneinheit 1/4"+ 5/8" - Optionele informatie
 • Quick Connect
  Bij het bestellen van airconditioningsystemen inclusief onze Quick Connect leidingen worden de leidingen en binnenunit(s) door ons vacuüm geseald. We vullen ook langere leidingen bij met koelmiddel om de best mogelijke efficiëntie en eenvoudige installatie te garanderen. Waarom bijvullen?
- Optionele informatie
 • ohne Befestigung
Uw configuratie

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)


Wat is windvrije technologie?
In Samsung airconditioners met Wind Free technologie wordt de lucht zachtjes en gelijkmatig verdeeld over de ruimte door 23.000 microgaten. Dit helpt om een comfortabel niveau van koelte te behouden zonder tocht.

 

Uniforme koelte zonder dat de instellingen hoeven te worden gewijzigd
Samsung airconditioners met Wind Free technologie hebben een tweetrapsmodus die automatisch verandert. De gewenste temperatuur wordt snel bereikt in de snelkoelmodus en vervolgens gehandhaafd in de windvrije koelmodus.

Energiebesparing tot 68
De Digital Inverter 8-Pole technologie gebruikt slechts 32% van de energie die door conventionele modellen wordt verbruikt. Het houdt de gewenste temperatuur vast zonder het apparaat vaak aan en uit te zetten, waardoor de airconditioner stiller, robuuster en efficiënter werkt.

Directe koeling
Het koelt snel de hele kamer af zodat het altijd comfortabel is. De Digital Inverter 8-Pole technologie koelt de lucht 43% sneller af, en de driehoekige vorm helpt de lucht verder en breder te koelen.

Volledige controle, altijd en overal
Besturing via WiFi met de Smart Home toepassing
Dankzij de Smart Home toepassing via WiFi is het mogelijk om de functies van de airconditioner op afstand te bedienen en de werking ervan te plannen. De toepassing informeert de gebruiker over de werking van de airconditioner en maakt het mogelijk het energieverbruik te monitoren en te verminderen.

Een rustige slaap
De Good Sleep-functie zorgt voor een goede nachtrust
De Good-Sleep nachtmodus met de Wind-Free functie creëert de ideale voorwaarden voor een rustige slaap zonder koude lucht. De temperatuurregeling in de Wind-Free functie helpt de gebruiker sneller in slaap te vallen, in een diepe slaap te komen en volledig verkwikt wakker te worden.

Wind-Free zorgt voor een rustige slaap voor u en uw kind

Beperkt de aanwezigheid van zeer fijn stof met meer dan 99% - Zeer breed PM2.5 filter
Kleine stofdeeltjes kunnen de longen binnendringen. Het PM2.5 filter houdt de lucht schoon en vangt binnen 100 minuten 99% van het zeer fijne stof op. Het filter dekt 100% van de luchtinlaat, dus alle lucht die door de airconditioner stroomt wordt gefilterd.

Snelle en eenvoudige reiniging Easy Filter Plus filter
Het Easy Filter Plus-filter bevindt zich aan de buitenkant van de airconditioner, aan de bovenkant, dus het is gemakkelijk terug te vinden, te reinigen en opnieuw te bevestigen zonder de kast te hoeven openen. Een antibacteriële coating op de filter vangt stof, verontreinigingen en allergenen uit de lucht op.

Stabiele, langdurige werking - Triple Protector Plus-technologie
Dankzij de Triple Protector Plus-technologie kan de airconditioner in de zwaarste omstandigheden werken. Deze technologie voorkomt overbelasting zonder een aparte spanningsstabilisator*. Bovendien is de airconditioner voorzien van een anticorrosiecoating en kan hij zelfs in zeer moeilijke omstandigheden functioneren.

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Samsung
Unité extérieure Dimensions Largeur (mm)‍: 850-949
Hoogteverschil - Lengte [Max] (m)‍: 30
Koelmiddel - Lading‍: 500
Koelmiddel - navulhoeveelheid (g/m)‍: 15
Opgenomen vermogen - koeling (kW)‍: 1,6-2
Opgenomen vermogen - verwarming (kW)‍: 2,1-3
Buitenunit afmetingen diepte (mm)‍: 300-349
Buitenunit Gewicht (kg)‍: 43,7
Buitenunit Geluidsdrukniveau (dBA)‍: 54
Energie-efficiëntieklasse - verwarming‍: A+
Energie-efficiëntieklasse - koeling‍: A++
Binnenunit Afmetingen Breedte (mm)‍: 1001-1100
Binnenunit Afmetingen Hoogte (mm)‍: 201-300
Binnenunit Afmetingen Diepte (mm)‍: 201-300
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 12,5
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 26
Koelmiddel - Type‍: R32
SCOP‍: 4-4,5
SEER‍: 6,1-7
Merk‍: Samsung
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 5/8
Series‍: Wind-Free Avant
WiFi‍: Ja
Uitrusting‍: PM2.5 Filter8-polige CompressorS-Plasma ionVirus DoctorWiFiEasy Filter Plus
Werkingsbereik - verwarming [Min~Max] (?CDB)‍: -15~24
Werkingsbereik - Koeling [Min~Max] (?CDB)‍: -10~46
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 7,4
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 6,5
Kleur‍: Wit
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
 • PM2.5 Filter

  Beperkt de aanwezigheid van zeer fijn stof met meer dan 99% - Zeer breed PM2.5 filter. Kleine stofdeeltjes kunnen de longen binnendringen. Het PM2.5 filter behoudt de zuiverheid van de lucht en vangt 99% van het zeer fijne stof binnen 100 minuten op. Het filter bedekt 100% van de luchtinlaat, zodat alle lucht die door de airconditioner stroomt, wordt gefilterd.

 • 8-polige Compressor

  De nieuwe 8-polige omvormer is de beste van de technologie digitale omvormer. Samsung is de eerste fabrikant die de 8-polige omvormer heeft toegepast en niet de 4-polige. Hierdoor worden lagere snelheidsschommelingen bereikt. Dit vermindert de motortrillingen, wat de prestaties aanzienlijk verhoogt en het geluidsniveau verlaagt. Uiteindelijk krijgen we een stil, doeltreffend systeem dat de kamer veel sneller kan afkoelen dan zijn voorgangers.

 • S-Plasma ion

  De S-plasma ionentechnologie laat actieve waterstof- en zuurstofionen vrijkomen in de lucht, waardoor gevaarlijke verontreinigende stoffen in de lucht worden geneutraliseerd. Het resultaat van de actie S-Plasma Ion is schone en verfrissende lucht.

 • Virus Doctor

  Virus Doctor verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis door bescherming tegen ziekteverwekkers: Virussen, bacteriën, mijten, schimmels en allergenen. Samsung Virus Doctor, geavanceerd luchtzuiveringssysteem, verzekert u van het comfort van frisse, schone lucht in uw omgeving.

 • WiFi

  Bedien uw airconditioner binnenunit op elke plaats.het kan worden bediend door uw smartphone of computer, zowel van thuis of buiten. Soms gebeurt het dat je het huis verlaat zonder de airconditioner uit te zetten. En dankzij de internetverbinding.

 • Easy Filter Plus

  Het filter in airconditioners Samsung Easy Filter / Easy Filter Plus wordt van buitenaf in het bovenste gedeelte van de binnenunit geplaatst. Hierdoor kan het gemakkelijk worden verwijderd en gereinigd zonder het deksel te openen en het filter moeizaam te demonteren.

\
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.