Betaling

Wij willen dat u zich volledig veilig voelt wanneer u airconditioners koopt in de KLIVAGO online shop. Dit omvat naar onze mening ook het aanbieden van even betrouwbare als praktische betalingsmogelijkheden. Om deze reden hebben we besloten tot een totaal van drie veel voorkomende en bewezen varianten:

Bij KLIVAGO kunt u kiezen tussen vooruitbetaling, onmiddellijke overschrijving of PayPal.

U hoeft geen gebruik te maken van de diensten van derden voor de vooruitbetaling, maar maakt het geld direct over op de KLIVAGO-account, maar de varianten Sofortüberweisung en PayPal bieden u ook zeer handige manieren om het factuurbedrag voor uw airconditioneraankoop te betalen.

Als u besluit om vooruit te betalen, zullen wij de goederen normaal gesproken direct na ontvangst van het factuurbedrag naar u verzenden. Als u kiest voor de betaalmethoden Sofortüberweisung of PayPal, zal het verzendproces direct na het afronden van het koopproces plaatsvinden (afhankelijk van de beschikbaarheid). Door gebruik te maken van bepaalde betaalmethoden kunt u de tijd tussen de bestelling en de verzending actief beïnvloeden!

Trouwens: Het maakt niet uit welke betaalmethode u kiest: Wij nemen de betrouwbare verwerking van elke financiële transactie in onze e-commerce divisie zeer serieus. Uw persoons- en accountgegevens zijn daarom te allen tijde volledig beschermd en worden alleen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen verzameld, opgeslagen en verwerkt.