Hoogwaardige koeloplossingen - ideaal afgestemd op uw behoeften

Bij het kiezen van een airconditioner en de bijbehorende accessoires moet u zeker niet voor het eerste de beste apparaat in de winkel of op het internet gaan, maar in plaats daarvan goed nadenken over de aankoop voordat u deze doet. De selectie van aangeboden apparaten is helaas nu erg ondoorzichtig geworden, omdat er gewoon te veel aanbieders en verkopers op de markt zijn.

Dit kan bij de keuze van een ongeschikt apparaat snel leiden tot het feit dat een vermeend koopje extra kosten met zich meebrengt door vervelende nabewerkingen die eigenlijk vermeden hadden kunnen worden.

98%

Onze klanten zouden ons aanbevelen

50+

Gemotiveerde medewerkers met technische expertise

1000+

Succesvol afgeronde klantprojecten

Waarom Klivago?

Wij van Klivago hebben ons daarom tot taak gesteld om onze klanten niet alleen te verwennen met hoogwaardige producten tegen eerlijke prijzen, maar ook met een vlekkeloze service. Onze verplichting tegenover onze klanten eindigt niet met de levering van het bij ons gekochte airconditioningapparaat, maar begint hier eigenlijk pas.

Nadat we u al voor de aankoop met advies en daad bijstaan bij het kiezen van het perfecte airconditioningapparaat dat bij u past, bieden we u vervolgens verschillende mogelijkheden voor personalisatie aan, voordat we graag uw nieuwe airconditioningapparaat installeren op locatie door ervaren technici uit heel NRW.

Angebot

Rijk aanbod

Beratung

Advies in elke fase

Erfahrung

Langdurige ervaring

Service

Levering & installatie

Het is voor ons belangrijk om u volledig tevreden te stellen. Voor ons team is dit het hoogste doel in alles wat we doen. U moet positieve ervaringen hebben met ons bedrijf, vanaf het allereerste contact!

Uw voordelen bij Klivago

Beratung

Kostenlose Beratung und Angebotserstellung

Onze vriendelijke klantenservice adviseert u graag individueel bij het kiezen van de juiste airconditioner en accessoires. Wij staan altijd klaar voor al uw vragen en proberen aan al uw wensen te voldoen. Wij maken graag een persoonlijke offerte voor u en vinden zeker de juiste airconditioner voor uw huis of uw bedrijf.
Lieferung

Top technologie tegen top prijzen!

Ontdek onze selectie van airconditioners en warmtepompen tegen topprijzen. Kwaliteit die overtuigt zonder uw budget te overschrijden. Perfect voor elk huis en elk klimaat. Vind nu uw geschikte model en bespaar slim!
Widerrufsrecht

100 dagen herroepingsrecht

Met ons 100-dagen herroepingsrecht bieden wij u een zekerheid in uw planning zoals geen ander. Gebruik deze periode om zorgeloos beslissingen te nemen en optimaliseer uw woonomgeving met onze eersteklas producten.
Montage

Montageservice mogelijk

Het vinden van een monteur kan vaak erg moeizaam en tijdrovend zijn. Daarom hebben we besloten om montageservice aan te bieden tegen eerlijke prijzen en met competente monteurs. Wanneer u onze montageservice boekt, kunt u ontspannen achterover leunen terwijl wij de geschikte monteur voor u uitzoeken.

Waar wacht je nog op? Vertrouw op onze jarenlange ervaring

Kies niet zomaar een online verkoper, maar vertrouw op onze jarenlange ervaring op het gebied van moderne airconditioners voor alle vereisten.Je kunt er zeker van zijn dat we altijd voor je klaar staan, zowel voor als na je aankoop, om je te helpen bij problemen, vragen en aanpassingen.

Dit geldt natuurlijk ook voor onze uitstekende installatieservice, die door heel Noordrijn-Westfalen reist om de airconditioningunits die we verkopen ter plaatse bij onze tevreden klanten te installeren. Je kunt gerust zijn: Wij staan altijd voor u klaar en gaan tot het uiterste om het u als klant naar de zin te maken.