Flexibele betaling met "huurkoop" en "koop op rekening"!

Maak je aankoop gemakkelijker met onze handige financieringsopties

Met "aankoop op rekening" betaal je pas na ontvangst van de goederen en heb je volledige controle over je uitgaven. Voor grotere aankopen bieden we de praktische "aankoop op afbetaling", waarbij je het bedrag in handige maandelijkse termijnen kunt betalen. Of je nu direct wilt betalen of de voorkeur geeft aan een flexibele betaling in termijnen - met onze financieringsopties maken we van je aankoop een stressvrij plezier.

Ontdek nu ons assortiment en profiteer van onze uitgebreide betalingsmogelijkheden!
Flexibel

Voordelen huurkoop

Budget

Budgetvriendelijk

Dankzij de maandelijkse afbetalingen kun je duurdere producten kopen zonder dat je budget te veel onder druk komt te staan. Je behoudt de controle over je financiën en kunt toch genieten van artikelen van hoge kwaliteit.
Levering

Onmiddellijke levering

Je hoeft niet te wachten tot je al het geld bij elkaar hebt. De goederen worden onmiddellijk na de aankoop verzonden, zodat je je nieuwe product meteen in handen hebt.

Klarna termijnbetaling

Met Klarna betalen op afbetaling kun je je aankoop in 3 handige maandelijkse termijnen betalen. Eenvoudig, flexibel en zonder verborgen kosten. Er is geen registratie nodig voor het aankoopproces.

De eerste termijn wordt afgeschreven zodra je bestelling is verwerkt. De resterende 2 termijnen worden elke 30 dagen automatisch afgeschreven.

In de Klarna app kun je op elk moment het betalingsplan en het overzicht van je termijnen bekijken. Geniet van een flexibele en stressvrije manier om je gewenste producten te kopen zonder je financiële situatie te belasten.

Volledige AV van "Betalen in 3 rentevrije termijnen".Open

Easy credit Aankoop op afbetaling

Met Easy Credit betalen op afbetaling kunt u grotere aankopen in handige maandelijkse termijnen betalen. Vraag easyCredit betaling op afbetaling aan bij het afrekenen en stel de maandelijkse termijnen in - easyCredit controleert de kredietwaardigheid en keurt de betaling op afbetaling goed indien nodig.

Na goedkeuring kun je de aankoop afronden. De termijnen worden automatisch van je bankrekening afgeschreven. Dit biedt een eenvoudige en transparante manier om producten te financieren en financiële flexibiliteit te behouden.

Easy Credit zorgt voor een soepel proces voor zowel handelaars als klanten.

Aankoop op rekening

"Kopen op rekening" is een bijzonder veilige en handige betaalmethode waarmee je je bestelling in onze online shop pas kunt betalen nadat je de goederen hebt ontvangen. Het is een populaire betaaloptie die je maximale flexibiliteit en vertrouwen biedt.

Hoe werkt het?

Met "kopen op rekening" kun je de gewenste producten uit ons assortiment selecteren en het bestelproces voltooien. Uw bestelling wordt vervolgens verwerkt en de goederen worden naar u verzonden. Zodra je de levering hebt ontvangen en tevreden bent met de producten, betaal je het factuurbedrag binnen de afgesproken betalingstermijn.
Aankoop op rekening

Klarna aankoop op rekening

Met Klarna aankoop op rekening kunt u uw bestelling online afronden en de goederen ontvangen voordat u betaalt. Het factuurbedrag moet binnen een bepaalde periode worden betaald, die tijdens het afrekenen wordt aangegeven. U ontvangt de factuur per e-mail of post en kunt het bedrag gemakkelijk overmaken. Klarna neemt het risico voor verkopers op zich en biedt u een soepele winkelervaring.

Voordelen aankoop op rekening

Beveiliging

Veiligheid en vertrouwen

"Kopen op rekening" biedt u zekerheid omdat u pas betaalt nadat u de goederen hebt ontvangen en gecontroleerd. Dit minimaliseert het risico om slachtoffer van fraude te worden.
Vooruitbetaling

Geen vooruitbetaling

In tegenstelling tot andere betaalmethoden hoef je geen voorschot te betalen. Je ontvangt de goederen eerst en betaalt de factuur later.
Controle op betaling

Duidelijke betalingscontrole

De factuur bevat alle details van je bestelling, zodat je een duidelijk overzicht hebt van de gekochte producten en de bijbehorende kosten.