Kaisai Fly Airconditioner KWX-09HRGI + KWX-09HRGO 2,6 kW

Art-Nr: KWX-09HRGI/KWX-09HRGO
21 dBA Geluidsdruk
2,6 kW Koelvermogen
Energie-efficiëntieklasse-Koeling/Verwarming Productgegevensblad
819,69 € 592,69 €
Je redt 227,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
In voorraad - in 4-8 dagen met jou

Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Kaisai Fly Airconditioner KWX-09HRGI + KWX-09HRGO  2,6 kW
592,69 € *
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Beschrijving

 

De Kaisai Fly (KWX) is onze geheime tip voor alle koopjesjagers die comfort en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. KAISAI hoeft zich niet te verstoppen voor bekende aircofabrikanten en verblijdt haar klanten al vele jaren met een breed assortiment warmtepompen/airco's. Hoge energie-efficiëntie, eenvoudige bediening, tijdloos design, WLAN, "Bio Hepa" luchtfilter en een zelfreinigende functie, om maar een paar voordelen te noemen, spreken voor zich!


Moderne koeltechniek dankzij R32


R32-koelmiddel heeft een lager GWP (Global Warming Potential) dankzij een groter koel-/verwarmingsvermogen en volume-efficiëntie. Dit resulteert in een lagere koelmiddelvulling in vergelijking met R410A-werking.

Geïntegreerde wifi


Via de ingebouwde wifi module is de airco ook onderweg te bedienen met een smartphone of tablet.

Koud katalytisch filter en bio HEPA-filter


De airconditioner is uitgerust met een koud katalytisch filter dat de lucht effectief reinigt van chemicaliën zoals koolmonoxide, waterstofsulfide, ammoniak, benzeen en formaldehyde. De reinigingsfunctie wordt bovendien ondersteund door het Bio HEPA-filter, dat tot 99% van de stofdeeltjes en bacteriën van 0,3 µm en tot 95% van de deeltjes van 0,1 tot 0,3 µm, inclusief schimmels en virussen, tegenhoudt.

Breed temperatuurbereik


De airconditioning werkt bij een groot aantal buitentemperaturen. Koeling is gegarandeerd in het bereik van -15°C tot 50°C en verwarming is mogelijk van -25°C tot 30°C.

Praktische infrarood afstandsbediening


De individuele parameters voor een ideale ruimteklimaatregeling kunnen eenvoudig worden ingesteld. Andere handige functies zijn: zelfreiniging van de verdamper (SELF CLEAN), verwarmingsfunctie 8°C bij niemand aanwezig (HEATING 8°C) en ingebouwde sensor voor nauwkeurigere kamertemperatuurregeling (FOLLOW ME).

Lekkage-indicator - koelmiddel


De airconditioner heeft een koelmiddellekkagedetectiefunctie. Als er een lek wordt gedetecteerd, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld en is de compressor beschermd tegen schade.

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Kaisai
Series‍: Fly
Energie-efficiëntieklasse - koeling‍: A++
Energie-efficiëntieklasse - verwarming‍: A+
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 7,6
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 21
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 2,6
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 2,9
WiFi‍: Ja
Buitenunit Gewicht (kg)‍: 23,2
Buitenunit Geluidsdrukniveau (dBA)‍: 55,5
Koelmiddel - Type‍: R32
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 3/8
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.