Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Diamant MSZ-LN25VGV 2,5 kW I 9000 BTU - Witte Parel

Art-Nr: MSZ-LN25VGV/MUZ-LN25VG
19 dBA Geluidsdruk
2,5 kW Koelvermogen
Energie-efficiëntieklasse-Koeling/Verwarming Productgegevensblad
2.401,89 € 1.910,89 €
Je redt 491,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
In voorraad - in 4-8 dagen met jou

Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Diamant MSZ-LN25VGV 2,5 kW I 9000 BTU - Witte Parel
1.910,89 € *
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Wandinstallatie MITSUBISHI M SERIES

Comfort - Meer levenskwaliteit
We brengen het grootste deel van onze tijd binnenshuis door: thuis of op kantoor. De kwaliteit van de binnenlucht heeft dus een grote invloed op ons gevoel van welzijn, onze prestaties en onze gezondheid.
De moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een behaaglijk klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstromen zorgt voor een betere levenskwaliteit en een allround comfortabele leefomgeving. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden gefilterd en de lucht wordt geconditioneerd om aan de hygiënische eisen te voldoen.

Comfort voor elke dag van het jaar
De M-serie airconditioners van Mitsubishi Electric zijn de ideale keuze voor meer comfort in kleine tot middelgrote ruimtes. En ze kunnen zowel in uw eigen huis als in praktijken, kantoren of winkels worden gebruikt. Op warme dagen kunt u genieten van aangenaam koele kamers. Op koudere dagen kunt u de units gebruiken voor verwarming, waardoor u energie en kosten bespaart, omdat de airconditioners uit de M-serie zeer energiezuinig zijn. Het ontvochtigen van de kamers is ook mogelijk met de airconditioners.

Rustige werking
Het geluid van zacht ritselende bladeren in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste airconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn vrijwel geruisloos en het meest geschikt voor het koelen van slaapkamers.


Functies om tocht te bestrijden
Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor sturen de airconditioners de luchtstroom zodanig dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor detecteert het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan om de gewenste temperatuur op de juiste plaats te bereiken.

De Euroraster cassette SLZ-M is optioneel uitgerust met de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Meer informatie vindt u op pagina 16.

Hygiënisch schone lucht
Naast stof, geurtjes en pollen verwijderen de filterelementen van Mitsubishi Electric ruimte airconditioners ook virussen en bacteriën. Zo kunt u elke dag genieten van zuivere, schone binnenlucht.

Energie-efficiëntie
Consequent energiezuinig - Mitsubishi Electric airconditioners zijn ontworpen om energiezuinig te zijn. De energiezuinige omvormertechnologie levert hier de belangrijkste bijdrage aan. De buitenunits van een airconditioningsysteem werken met compressoren. Bij niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiënt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke koel- of verwarmingsbehoeften. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor traploze capaciteitsaanpassing.

1. invertertechnologie
Met invertertechnologie wordt het toerental van de compressor precies op het vereiste koelvermogen afgestemd. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een uiterst energiebesparende werking met de hoogste efficiëntie mogelijk. Dure stop-and-go operatie wordt voorkomen. De uniforme werking verlengt de levensduur van de airconditioner.

2. hyperverwarmingstechnologie
De Hyper-Heating technologie van de MUZ-LN en MXZ buitenunits is speciaal ontwikkeld door Mitsubishi Electric voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het apparaat en maakt het mogelijk om de verwarmingscapaciteit tot -15°C buitenshuis te behouden en te zorgen voor verwarming tot -25°C.


De nieuwe multisplit-buitenunits in Hyper-Heating-design bieden units met een speciale focus op de verwarmingsfunctie.
- 100% nominaal verwarmingsvermogen tot -15 °C buitentemperatuur
- Uitgebreid werkbereik tot -25 °C buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiëntie
- Geoptimaliseerde ontdooiing

Duurzaamheid
Voor tientallen jaren van plezier - Zelfs de hoogste kwaliteit van de airconditioning is slechts zo goed als de planning, installatie, onderhoud en verzorging ervan. Daarom hechten wij veel belang aan betrouwbare, eerlijke en langdurige partnerschappen met gekwalificeerde koel- en airconditioningspecialisten. Wij ondersteunen onze partnerbedrijven bij de planning en het ontwerp van uw systemen, zorgen voor de meest recente technische documentatie en geven professionele training over onze systemen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw koel- en airconditioningspecialist de airconditioningoplossing voor u vindt waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven.

 

Wandinstallatie MSZ-LN

 

 

Uitstekend ontwerp

 

Of het nu in de publieke of private sector is - hoogwaardige materialen en een individuele touch spelen een steeds belangrijkere rol in het moderne interieurontwerp. Met de vier kleurvarianten van de Diamond-wandunit kunnen zelfs uitgekiende ruimteconcepten worden gerealiseerd zonder dat men hoeft af te zien van een zeer efficiënte en comfortabele airconditioning.

Persoonlijk tintje


De Diamant-wandunit schittert in de vier exclusieve kleurvarianten:

> Ruby Red> Natural White / Pearl White> Onyx Black

Dubbele ontladingsroosters


De Diamant-wandconstructie heeft twee onafhankelijk van elkaar werkende uitblaaslamellen. Ze kunnen de luchtstroom in verschillende richtingen sturen en zo de ruimtelucht bijzonder aangenaam koelen of verwarmen.


De innerlijke waarden kloppen ook


Het Plasma-Quad-Plus filter werkt als een elektrisch gordijn, dat bacteriën en virussen uit de omgevingslucht onschadelijk maakt door ze te ontladen. Naast bacteriën, virussen, allergenen en stof verwijdert het Plasma-Quad-Plus-filter ook zeer effectief schimmel en microdeeltjes.3D-i-sensor


De 3D i-see sensor detecteert de aanwezigheid en de positie van mensen in de ruimte en past de airconditioning hierop aan. De Diamant-wandmodule bespaart niet alleen energie. Het comfort wordt ook verhoogd omdat de luchtstroom dienovereenkomstig kan worden geregeld.Hyperverwarmingstechnologie

De Hyper Heating technologie is door Mitsubishi Electric speciaal ontwikkeld voor zeer koude klimaten. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het systeem en maakt het mogelijk om het verwarmingsvermogen tot -15 °C buitenshuis te behouden en te zorgen voor verwarming tot -25 °C.Ontdek de mogelijkheden - met de myDocs app


Of het nu online, offline of interactief is - in de toekomst heeft u toegang tot de informatie die u wilt, waar u ook bent. De nieuwste content van Mitsubishi Electric is nu ook digitaal te vinden op myDocs. Gebruik myDocs met uw smartphone en tablet of op kantoor op uw computer.

 

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Mitsubishi
Series‍: Diamond
Energie-efficiëntieklasse - koeling‍: A+++
Energie-efficiëntieklasse - verwarming‍: A+++
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 15,5
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 19
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 2,5
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 3,5
Kleur‍: Witte parel
WiFi‍: Ja
Buitenunit Gewicht (kg)‍: 35
Buitenunit Geluidsdrukniveau (dBA)‍: 46
Koelmiddel - Type‍: R32
Koelmiddel - Lading‍: 800
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 3/8
Hoogteverschil - Lengte [Max] (m)‍: 20
Koelmiddel - navulhoeveelheid (g/m)‍: 20
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
 • Econo Cool

 • MELCloud

  Er kan een WiFi-adapter aan het apparaat worden toegevoegd en het kan op afstand worden bediend via smartphone, tablet of computer met de MELCloud-bedieningssoftware.

 • Niedertemperatur-Kühlung

 • Kabelafstandsbediening aansluitbaar

  De unit kan optioneel worden uitgerust met de compacte afstandsbediening PAC-YT52CRA of de deluxe afstandsbediening PAR-32MAA via de interface MAC-397IF-E of MAC-333IF-E.

 • Aan / Uit Timer

  Met de weektimer kunnen voor elke dag tot vier afzonderlijke schakelpunten worden geprogrammeerd. Het apparaat kan flexibel worden in- of uitgeschakeld.

 • Verticale zwaai

  De luchtuitlaatklep beweegt op en neer en zorgt zo voor een aangename verdeling van de geconditioneerde lucht over alle delen van de ruimte.

 • Automatische ventilatorregeling

  Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt de luchthoeveelheid automatisch verminderd.

 • Auto Restart

  Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling wanneer de spanning weer wordt ingeschakeld. Dit garandeert een hoog niveau van operationele veiligheid.

 • Niedertemperatur-Heizen

  Met de warmtepompfunctie kunnen kamers op een energiebesparende manier worden verwarmd. Hoge rendementen, zelfs bij lage temperaturen, zorgen voor een laag energieverbruik.

\
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.