Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Diamant MSZ-LN60VGW 6,1 kW I 21000 BTU - Wit

Art-Nr: MSZ-LN60VGW/MUZ-LN60VG
Quick Connect
Beschikbaar met vacuümleidingen en binnenapparatuur!
29 dBA Geluidsdruk
6,1 kW Koelvermogen
Energie-efficiëntieklasse-Koeling/Verwarming Productgegevensblad
vanaf
3.664,69 € 2.602,71 €
Je redt 1.105,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
In voorraad - in 8-12 dagen met jou

Configureer het product
Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Diamant MSZ-LN60VGW 6,1 kW I 21000 BTU - Wit
vanaf vanaf 2.602,71 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Installationsset zur Verbindung der Innen- und Außeneinheit 1/4"+ 1/2" + Nachfüllung Kältemittel R32 - Optionele informatie
 • Quick Connect
  Bij het bestellen van airconditioningsystemen inclusief onze Quick Connect leidingen worden de leidingen en binnenunit(s) door ons vacuüm geseald. We vullen ook langere leidingen bij met koelmiddel om de best mogelijke efficiëntie en eenvoudige installatie te garanderen. Waarom bijvullen?
  ohne Montage SET
- Optionele informatie
 • ohne Befestigung
Uw configuratie

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)


WANDEN MET MITSUBISHI M SERIES

Moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een comfortabel klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstromen zorgt voor een betere levenskwaliteit en een comfortabel leefklimaat. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden gefilterd en de lucht wordt volgens hygiënische eisen geconditioneerd.

Het geluid van zacht ritselende bloemen in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste airconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn bijna geruisloos en ideaal geschikt voor de koeling van slaapkamers.


Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor sturen de airco's de luchtstroom zodanig dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor detecteert het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan zodat de gewenste temperatuur op de juiste plaats wordt bereikt.
>br />>img alt="" data-src="https://klivago.de/opis/mitsubishi/ap/opis-ap5.png" breedte="100%" />
De SLZ-M Euroraster cassette is optioneel uitgerust met de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Op pagina 16 kunt u hier meer over te weten komen.
De filterelementen van Mitsubishi Electric ruimte airconditioners verwijderen niet alleen stof, ziektekiemen en pollen, maar ook virussen en bacteriën. Zo kunt u elke dag genieten van zuivere en schone kamerlucht.

Energie-efficiëntie
Consequent energiezuinig - de airconditioningsystemen van Mitsubishi Electric zijn ontworpen om energie te besparen. De energiezuinige invertertechnologie speelt hierbij een grote rol. De buitenkant van een airconditioningsysteem werkt met compressoren. Bij niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiënt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke koel- of verwarmingsbehoeften. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor het traploos aanpassen van de capaciteit.
Met invertertechniek wordt het toerental van de compressor exact aangepast aan de vereiste koelcapaciteit. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een uiterst energiebesparende werking met een maximaal rendement mogelijk. Dure stop-and-go operatie wordt voorkomen. Een soepele werking verlengt de levensduur van de airconditioner.
De hyperverwarmingstechnologie van de MUZ-LN en MXZ buitenunits is door Mitsubishi Electric speciaal ontwikkeld voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de warmteafgifte van het systeem en maakt het mogelijk om de warmteafgifte tot -15°C buitenshuis op peil te houden en te zorgen voor verwarming tot -25°C.


Met de nieuwe multisplit-outsides in Hyper-Heating-design zijn apparaten met de speciale focus op de verwarmingsfunctie beschikbaar.
- 100% nominale verwarmingscapaciteit tot -15 °C buitentemperatuur
- Uitgebreid toepassingsbereik tot -25 °C buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiëntie
- Geoptimaliseerde ontdooifunctie/h1> >br /> >br /> Uitstekend ontwerp >/h3>
In de openbare of particuliere sector spelen hoogwaardige materialen en een individuele touch een steeds belangrijkere rol in de moderne interieurarchitectuur. Met de vier kleurvarianten van de Diamond-wandunit kunnen zelfs uitgekiende ruimteconcepten worden gerealiseerd zonder dat u hoeft af te zien van een zeer efficiënte en comfortabele airconditioning. mu¨ssen. De Diamant-wandunit schittert in de vier exclusieve kleurvarianten: p>/p>. /sterke>/strong>
 data-src=

> Onyx Black - voor een duidelijk stijlstatement

Dubbelzinnige ontladingsvinnen


De Diamantwandunit heeft twee onafhankelijk van elkaar werkende ontladingslamellen. Ze kunnen de luchtstroom in verschillende richtingen sturen en zo de lucht in de kamer bijzonder aangenaam ku¨hlen of opwarmen.

De innerlijke waarden zijn ook correct


Het Plasma Quad-Plus filter werkt als een elektrisch gordijn, dat door ontlading bacteriën en virussen in de omgevingslucht onzichtbaar maakt. Naast bacteriën, virussen, allergenen en stof verwijdert het Plasma Quad-Plus filter ook zeer effectief schimmel en microdeeltjes.

3D i-see sensor


De 3D i-see sensor detecteert de aanwezigheid en positie van mensen in de ruimte en past de airconditioning hierop aan. De Diamant-wandunit bespaart dus niet alleen energie. Het comfort wordt ook verhoogd omdat de luchtstroom overeenkomstig kan worden geregeld. br /> br /> img alt="" data-src="https://klivago.de/klivatec/mitsubishi/ln/o4.jpg" breedte="100%" />

Hyper verwarmingstechnologie

De Hyper Heating Technology is ontwikkeld door Mitsubishi Electric, met name fu¨r zeer koude klimaatomstandigheden. Het verbetert de warmteafgifte van het systeem en maakt het mogelijk om de warmteafgifte tot -15 °C buitenshuis op peil te houden en te zorgen voor verwarming tot -25 °C.

Online, offline of interactief - altijd en overal toegang tot de informatie die u nodig heeft. U kunt nu ook de nieuwste content van Mitsubishi Electric in digitale vorm vinden op myDocs. Gebruik myDocs met uw smartphone en tablet of op kantoor op uw computer.

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Mitsubishi
Series‍: Diamond
Energie-efficiëntieklasse - koeling‍: A++
Energie-efficiëntieklasse - verwarming‍: A++
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 15,5
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 29
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 6,1
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 6,8
Kleur‍: Wit
WiFi‍: Ja
Buitenunit Gewicht (kg)‍: 55
Buitenunit Geluidsdrukniveau (dBA)‍: 55
Koelmiddel - Type‍: R32
Koelmiddel - Lading‍: 1450
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 1/2
Koelmiddel - navulhoeveelheid (g/m)‍: 20
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
 • Kabelafstandsbediening aansluitbaar

  De unit kan optioneel worden uitgerust met de compacte afstandsbediening PAC-YT52CRA of de deluxe afstandsbediening PAR-32MAA via de interface MAC-397IF-E of MAC-333IF-E.

 • Aan / Uit Timer

  Met de weektimer kunnen voor elke dag tot vier afzonderlijke schakelpunten worden geprogrammeerd. Het apparaat kan flexibel worden in- of uitgeschakeld.

 • Verticale zwaai

  De luchtuitlaatklep beweegt op en neer en zorgt zo voor een aangename verdeling van de geconditioneerde lucht over alle delen van de ruimte.

 • Automatische ventilatorregeling

  Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt de luchthoeveelheid automatisch verminderd.

 • Auto Restart

  Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling wanneer de spanning weer wordt ingeschakeld. Dit garandeert een hoog niveau van operationele veiligheid.

 • Niedertemperatur-Heizen

  Met de warmtepompfunctie kunnen kamers op een energiebesparende manier worden verwarmd. Hoge rendementen, zelfs bij lage temperaturen, zorgen voor een laag energieverbruik.

 • Niedertemperatur-Kühlung

 • Econo Cool

 • MELCloud

  Er kan een WiFi-adapter aan het apparaat worden toegevoegd en het kan op afstand worden bediend via smartphone, tablet of computer met de MELCloud-bedieningssoftware.

\
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.