Mitsubishi PLA-ZM125EA R32 4-weg plafondcassetteset - 12,5 kW

Art-Nr: PLA-ZM125EA/PUZ-ZM125YKA
Energie-efficiëntieklasse-Koeling/Verwarming Productgegevensblad
vanaf
6.985,89 € 5.292,37 €
Je redt 1.781,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
In voorraad - in 4-8 dagen met jou

Configureer het product
Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Mitsubishi PLA-ZM125EA R32 4-weg plafondcassetteset - 12,5 kW
vanaf vanaf 5.292,37 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Mitsubishi WiFi Adapter - Optionele informatie
 • Mobiele bediening voor uw Mitsubishi Electric systemen


  Of het nu gaat om airconditioning, warmtepomp of ventilatie - met de MELCloud kunnen al deze systemen eenvoudig worden aangestuurd en bewaakt. De klok rond en van overal. Dit wordt mogelijk gemaakt door de cloudtechnologie waarop de MELCloud is gebaseerd. De MELCloud is uitgerust met talrijke functies en vereenvoudigt de dagelijkse werking van uw systemen. U kunt bijvoorbeeld de doeltemperaturen aanpassen en de bedrijfsmodi omschakelen. Bovendien kunnen historische en actuele trendgegevens gemakkelijk worden geanalyseerd. De systeemoverschrijdende toepasbaarheid van MELCloud is bijzonder praktisch, waardoor u de verwarming, ventilatie en airconditioning altijd centraal onder controle heeft met één enkele app. Een ander voordeel van de MELCloud is de duidelijke kaartweergave, die het mogelijk maakt om meerdere locaties te beheren. Zowel in de particuliere als in de commerciële sector: de MELCloud kan worden gebruikt in appartementen en privéwoningen, maar ook in kantoren, praktijken, advocatenkantoren en in de detailhandel.


  Compatibel met Amazone-Alexa

  Nogal coherent, de nieuwste optimalisatie van onze MELCloud. Want daarmee profiteert u in verband met Alexa van een comfortabele spraakbesturing van alle apparaatseries van onze airconditioning-, verwarmings- en ventilatiesystemen. Dit is bijzonder eenvoudig met voorgedefinieerde MELCloud feel-good klimaatscenario's - de zin: "Alexa, activeer afwezig" is al volledig voldoende om de betreffende apparaten uit te schakelen. Als de systemen opnieuw worden geactiveerd, volstaat de mededeling "Alexa, selecteer scenario thuis". Een uiterst overtuigende verdere ontwikkeling, waarvoor naast de MELCloud alleen een Wifi-adapter voor de apparaten, de Amazon Alexa-app inclusief Amazon-account en optioneel Echo-producten nodig zijn.

   

  Alle voordelen op een rijtje

  Van het gratis gebruik tot de eenvoudige integratie tot de melding in geval van een fout - de MELCLoud biedt u verschillende voordelen:

  > Eenvoudige integratie via WPS-functie

  > Systeemoverschrijdende integratie van Mitsubishi Electric-producten

  > Retrofitable zonder extra bekabeling

  > Onbeperkt aantal apparaten per gebruikersaccount

  > Gegevensbewaking (actuele waarden, bedrijfstoestanden)

  > Gasttoegang voor handelaars of parttime huurders

  > Voortdurende verdere ontwikkeling van de APP

  > Toegang via mobiele UMTS-router mogelijk

  > Gratis gebruik

  > Creatie van meerdere gebouwen en verdiepingen mogelijk

  > Kennisgeving per e-mail aan twee geadresseerden in geval van een storing

  > Timerprogramma beschikbaar

  > Gemakkelijke uitbreidbaarheid

  > Compatibel met Alexa (WiFi-adapter, Alexa-app, Amazon-account vereist)


  Wat zijn de eisen voor MELCloud?

  Om een airconditioning, een verwarming of een ventilatiesysteem in MELCloud te integreren is de WiFi-adapter MAC-567IF van Mitsubishi Electric nodig. Systeemparameters in detail

  > MAC-567IF WiFi-adapter

  > Ingangsspanning: DC 12,7 V (via de binnenmodule)

  > Opgenomen vermogen: max. 2 W

  > Zendvermogen: max. 17,5 dBm bij IEEE 802.11b

  > Encryptie: AES

  > Authenticatie: WPA2-PSK

  > Kabellengte: 2,04 meter

  > Frequentieband: 2,4 GHz

  > Bestuursinterface: CN105

  > Eenvoudige integratie van de adapter door WPS-functie

Uw configuratie

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)


De plafondcassette PLA-ZM/PLA-RP overtuigt door zijn functionaliteit.
Met behulp van de 3D i-see sensor wordt de luchtstroom automatisch aangepast wanneer er mensen worden gedetecteerd. Ook werkt het toestel energiezuinig dankzij aanwezigheidsdetectie. Daarnaast is de airco met het Coanda effect (de luchtstroom loopt langs het plafond) tochtvrij. Andere eigenschappen zoals individueel verstelbare luchtuitblaaslamellen, een verseluchtaansluiting en een optioneel verkrijgbare Fliterlift, die tijdbesparend onderhoud mogelijk maakt door deze met 4m te laten zakken, maken dit model tot een functioneel uitgebreide en hoogwaardige plafondcassette.


functies
> Met de MELCloud kan het apparaat op afstand worden bediend via smartphone, tablet of computer. Het systeem kan hiervoor worden uitgerust met een wifi-adapter.
> De PAC-YT52CRA compacte afstandsbediening of de PAR-33MAA deluxe afstandsbediening kan worden uitgerust via de MAC-397IF-E of MAC-333IF-E interface.
> Vaste in- en uitschakeltijden kunnen eenvoudig worden geprogrammeerd met de aan/uit-timer.
> Met de weektimer kunnen voor elke dag maximaal vier afzonderlijke schakelpunten worden geprogrammeerd. Hiermee kan het apparaat worden in- en uitgeschakeld of kan een temperatuur worden opgegeven. Dit kan zorgen voor een op de behoefte gebaseerde en energiebesparende regeling.
> Met de verticale schommel wordt de geconditioneerde lucht naar alle delen van de kamer verdeeld.
> Door de automatische ventilatorregeling wordt de benodigde luchthoeveelheid aangepast aan de vermogensbehoefte. Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, wordt de hoeveelheid lucht verminderd.
> Ook bij lage buitentemperaturen is koelen mogelijk met de winterregeling. Hiervoor wordt het toerental van de ventilator van de buitenunit automatisch verlaagd.
> In veel gevallen kunnen conventionele verwarmingssystemen worden vervangen door warmtepompen. Met deze warmtepompfunctie zorgen een hoog rendement voor een laag energieverbruik.
> Via de standaard aansluiting kan verse lucht aan het apparaat worden toegevoerd. Hiervoor is een steunventilator nodig.
> Door de redundantiefunctie zijn bedrijfstijdcompensatie en foutomschakeling mogelijk. Hiervoor is een PAR-33MAA afstandsbediening nodig.
> Eenvoudige condensaatafvoer is mogelijk met een standaard geïntegreerde condensaatpomp.
> Met de multisplit-functie kunnen maximaal vier binnenunits worden aangesloten op één buitenunit, afhankelijk van de grootte.
> Nadat de spanning weer is ingeschakeld, wordt automatisch de laatst geselecteerde instelling gestart. Dit zorgt voor een hoge bedrijfszekerheid.
> Met de koudemiddelniveauregeling kan het systeem zelfs worden gecontroleerd op lekkage met de PAR-33MAA afstandsbediening.
> De buitenunit is vooraf gevuld met 410A koelmiddel voor eenvoudige installatie.
> Het apparaat is door het Fachverband Gebäude-Klima e.V. (FGK) onderscheiden met het kwaliteitskeurmerk voor kamerairconditioners met gunningscriteria zoals maximale energie-efficiëntie en gegarandeerde beschikbaarheid van reserveonderdelen
> De Zubadan-invertertechnologie zorgt voor een volledige warmteafgifte tot -15 °C met een toepassingsbereik tot -25 °C. Ook het ontdooigedrag is geoptimaliseerd: continu bedrijf tussen ontdooiprocessen tot 150 minuten.
> Bij het vervangen van een oud systeem door een modern apparaat, elimineert de Replace-technologie de kosten van gipsplaatwerk omdat R22- en R407C-lijnen opnieuw kunnen worden gebruikt.

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Mitsubishi
Energie-efficiëntieklasse - koeling‍: A++
Energie-efficiëntieklasse - verwarming‍: A++
Binnenunit Gewicht (kg)‍:
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍:
Vermogen - Koeling I (kW)‍:
Vermogen - Verwarming I (kW)‍:
WiFi‍: Optioneel
Buitenunit Gewicht (kg)‍:
Buitenunit Geluidsdrukniveau (dBA)‍: 50
Koelmiddel - Type‍: R32
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Econo Cool-functie
In de koelmodus wordt de ingestelde temperatuur automatisch met 2 °C verhoogd. Een speciaal ventilatorprogramma zorgt dan voor een constant en aangenaam ruimteklimaat, hoewel de koelcapaciteit tot een minimum wordt beperkt.
Horizontale schommel
Durch die horizontale Swing Funktion wird die Luft angenehm im Raum verteilt. Die Luftaustrittsklappe bewegt
sich auf und ab und versorgt damit alle Bereiche des Raumes mit konditionierter Luft.
Automatische ventilatorregeling
Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt het luchtvolume automatisch verlaagd.
Automatische herstart
Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling als de stroom weer wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor een hoog niveau van operationele veiligheid.
Energiebesparende invertertechnologie
De omvormersystemen werken absoluut economisch door de traploze vermogensaanpassing. Ze leveren alleen het exacte koel-/verwarmingsvermogen dat op dat moment nodig is.
Aan/uit-timer
Mit dem Aan/uit-timer lassen sich eine feste Einschaltzeit und Ausschaltzeit programmieren.
Werking van de warmtepomp
Met de warmtepompfunctie kunnen ruimten op een energiebesparende manier worden verwarmd. Een hoog rendement, zelfs bij lage temperaturen, zorgt voor een laag energieverbruik.
\
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Modell: Mitsubishi PLA-ZM125EA 12,5 kW
- 1 x Außeneinheit PUZ-ZM125YKA
- 1 x Innengerät PLA-ZM125EA
- 1 x Fernbedienung

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.