Samsung airconditioner R32 wandunit Cebu AR12TXFYAWKNEU/X 3,5 kW I 12000 BTU

Art-Nr: AR12TXFYAWKNEU/X
Quick Connect
Beschikbaar met vacuümleidingen en binnenapparatuur!
19 dBA Geluidsdruk
3,5 kW Koelvermogen
Energie-efficiëntieklasse-Koeling/Verwarming Productgegevensblad
vanaf
1.129,55 € 847,56 €
Je redt 296,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
In voorraad - in 9-13 dagen met jou

Configureer het product
Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Samsung airconditioner R32 wandunit Cebu AR12TXFYAWKNEU/X 3,5 kW I 12000 BTU
vanaf vanaf 847,56 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Installatiekit voor het aansluiten van de binnen- en buitenunit - Optionele informatie
  • Quick Connect
    Bij het bestellen van airconditioning met onze Quick Connect-leidingen, worden de leidingen en binnenapparaat/en door ons gevacuümeerd. Hierdoor wordt de installatie van de airconditioning nog eenvoudiger. Belangrijk! De buitenunit is al vooraf gevuld met het koelmiddel!
    ohne Montage SET
- Optionele informatie
  • ohne Befestigung
Uw configuratie

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)


Geniet van een slimme levensstijl

AI Auto Comfort

 

 

Ervaar een slimme manier van leven met de AI Auto Comfort functie. Het optimaliseert automatisch de verschillende modi door het analyseren van de ruimtecondities en gebruikspatronen. Op basis van de door u gewenste temperatuur schakelt de functie automatisch over naar de juiste modus om optimale omstandigheden te behouden.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontworpen voor snellere koeling in grotere ruimtes

 

 

Snelle afkoeling

 

Koelt snel kamers over de hele linie, zodat je altijd comfortabel bent. De digitale omvormertechnologie koelt de lucht 43% sneller. Het geavanceerde ontwerp omvat ook een 15% grotere ventilator, 18% grotere luchtinlaat en 31% bredere demper. Zo wordt de koele lucht verder in de kamer verdeeld, tot op 15 voet.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedien het op afstand, altijd en overal.

 

 

 

 

SmartThings

 

 

 

Controleer de temperatuur in uw huis altijd en overal. Met de SmartThings app kunt u de airconditioner met één druk op de knop op afstand bedienen en monitoren. U kunt ook gebruik maken van kunstmatige intelligentie (AI) om het systeem te vertellen wat u wilt en het zal het voor u doen. Het suggereert zelfs de beste instellingen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reinigt zichzelf eenvoudigweg - automatisch
 

 

 

 

 

Auto-Clean

 

 

 

Wanneer de airconditioning wordt uitgeschakeld, start de Auto-Clean functie automatisch een ventilator om stof en vocht in de warmtewisselaar te verwijderen. Dit houdt het schoon en droog en voorkomt de groei van bacteriën en schimmels.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemakkelijk te reinigen antibacteriële filter

 

 

 

 

Easy Filter Plus

 

 

 

Dit zorgt voor een efficiënte werking van uw airconditioner zonder veel moeite. De Easy Filter Plus bevindt zich aan de buiten- en bovenkant, zodat hij gemakkelijk kan worden verwijderd en gereinigd. Het strakke gaas houdt de warmtewisselaar schoon en een antibacteriële coating helpt u te beschermen tegen gevaarlijke verontreinigingen in de lucht.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorkomt corrosie voor langdurige koeling
 

 

 

 

 

DuraFin Plus

 

 

 

Houd een comfortabele frisse kamertemperatuur voor langere tijd. De Ocean Fin is gemaakt van corrosiebestendig materiaal om de condensor te beschermen tegen roest, waardoor de prestaties van de warmtewisselaar optimaal zijn.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milieuvriendelijk koelmiddel

 

 

 

 

R32 koelmiddel

 

 

 

Bescherm de planeet door de gevolgen van de klimaatverandering te beperken. De airconditioner maakt gebruik van een volgende generatie R32-koelmiddel, dat de ozonlaag helpt beschermen en een lage impact heeft op de opwarming van de aarde in vergelijking met conventionele R22- of R410A-koelmiddelen. Dit maakt het systeem veel milieuvriendelijker.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bespaart energie en geld, koelt effectief af

 

 

 

 

ECO-Modus

 

Bespaar energie en blijf tegelijkertijd koel. De ECO-modus gebruikt minder compressorvermogen in vergelijking met de normale modus, wat het energieverbruik vermindert. Koel efficiënter af als het buiten niet te warm is, of bespaar gewoon energie en geld op elk moment. En je hoeft je geen zorgen te maken over de hoogte van je elektriciteitsrekening.
 

 

 

 

 

 

 

 

Slaap beter - de hele nacht door

 

 

 

 

Goede nachtstand
 

 

De Goede Nacht Modus creëert het ideale klimaat voor een rustgevende nachtrust. De temperatuurregeling helpt u snel in slaap te vallen, diep te slapen en fris wakker te worden.

 

 

 

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Samsung
Series‍: Cebu
Energie-efficiëntieklasse - koeling‍: A++
Energie-efficiëntieklasse - verwarming‍: A+
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 8,9
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 19
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 3,5
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 4,0
Kleur‍: Wit
WiFi‍: Ja
Buitenunit Gewicht (kg)‍: 31
Buitenunit Geluidsdrukniveau (dBA)‍: 47
Koelmiddel - Type‍: R32
Koelmiddel - Lading‍: 500
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 3/8
Hoogteverschil - Lengte [Max] (m)‍: 15
Koelmiddel - navulhoeveelheid (g/m)‍: 15
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Wi-Fi
Bedien uw binnenairconditioner vanaf elke plek. . Het kan worden bestuurd vanaf uw smartphone of computer, zowel thuis als buiten. Soms gebeurt het dat u het huis verlaat zonder de airconditioner uit te schakelen. En dankzij de internetverbinding.
Virusdokter
Virus Doctor verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis door bescherming tegen ziekteverwekkers: Virussen, bacteriën, mijten, schimmels en allergenen. Samsung Virus Doctor, een geavanceerd luchtzuiveringssysteem, verzekert u van het comfort van frisse, schone lucht in uw omgeving.
8-polige compressor
De nieuwe 8-polige omvormer is de beste van de technologie Digital Inverter. Samsung is de eerste fabrikant die een 8-polige omvormer gebruikt in plaats van een 4-polige. Hierdoor worden lagere snelheidsschommelingen bereikt. Dit vermindert de motortrillingen, wat de prestaties aanzienlijk verhoogt en het geluidsniveau verlaagt. Uiteindelijk krijgen we een stil, effectief systeem dat de ruimte veel sneller kan afkoelen dan zijn voorgangers.
Smart Home
Airconditioners Samsung kan worden bediend via wifi, smart home app op uw smartphone. Daardoor kunt u ze op elk moment en op elke plaats via de afstandsbediening in- en uitschakelen, de functies van de monitor en het tijdschema van de acties controleren.
Driehoek-ontwerp
De nieuwe airconditioner Samsung AR09HSSFAWKN combineert effectieve koeling, comfort en zorg voor de gezondheid met de prachtige driehoekige vorm die aan de binnenunit is toegewezen. Het unieke ontwerp en de technische specificaties bieden de gebruikers een uitzonderlijk comfort en de verscheidenheid aan slimme oplossingen maakt dat de airconditioner aan de grootste verwachtingen voldoet.Niet alleen vandaag, maar ook over vele jaren. Dit is wat echte innovatie betekent.
Easy Filter Plus
Het filter in de Samsung Easy Filter / Easy Filter Plus airconditioners wordt van buitenaf in het bovenste gedeelte van de binnenunit geplaatst. Hierdoor kan het eenvoudig worden verwijderd en gereinigd zonder het deksel te openen en het filter moeizaam te demonteren.
Goed slapen
De Good Sleep functie past de temperatuur van het interieur aan aan de hand van de slaapfasen.
2 stappen Koeling
Combineert bliksemsnelle koeling met gebruikerscomfort. De Samsung airconditioner koelt de lucht snel met behulp van de Fast Cool-modus, die vervolgens automatisch wordt vervangen door de Comfort Cool-modus om de ingestelde luchttemperatuur te handhaven.Hierdoor heeft u het nooit koud en hoeft u de instellingen niet handmatig te wijzigen, waardoor de airconditioner aan en uit kan worden gezet om de gewenste temperatuur te behouden.
\
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.