Daikin FFA60A-plafondunits MultiSplit 5,7 kW

Art-Nr: FFA60A
25 dBA Geluidsdruk
5,7 kW Koelvermogen
vanaf
2.007,69 € 1.850,27 €
Je redt 627,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Hersteller UVP: 2.338,00 €
U bespaart: 957,31 € bzw. 40.95 %
In voorraad - in 4-8 dagen met jou

Configureer het product
Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Daikin FFA60A-plafondunits MultiSplit 5,7 kW
vanaf vanaf 1.850,27 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Daikin FFA WIFI Adapter - Optionele informatie
 • Sluit uw apparaat aan op de Wi-Fi en download de app om de thermostaat te bedienen, temperatuurschema's in te stellen en uw energieverbruik te controleren. De DAIKIN Online Controller is compatibel met uw huidige airconditionings- en verwarmingssystemen. Nieuwe verwarmingssystemen die vanaf 2020 worden verkocht, zijn compatibel met de DAIKIN Residential Controller.


  Beheers uw klimaat

  Dit scherm geeft u een overzicht van uw gebouw en toegang tot verschillende functies om uw binnenklimaat te regelen. U kunt tot 50 apparaten tegelijk bedienen voor de airconditioning.


  Individuele kamers

  Met de interactieve thermostaat kunt u de temperatuur en de bedrijfsmodus regelen en acties voor afzonderlijke ruimtes plannen.

  Programma's

  Maak verschillende schema's voor 7 dagen, met maximaal 6 acties per dag, en activeer specifieke bedrijfsmodi. De planning voor warm water (WW) is alleen beschikbaar voor de DAIKIN Verwarming app.


  Energieverbruik

  Bewaak het energieverbruik van uw apparaten* en verhoog uw energiebesparing. Met eenvoudig te begrijpen grafieken kunt u eenvoudig besparingsmogelijkheden identificeren. Bezoek deze pagina om te weten te komen welke binnenunits compatibel zijn met deze functie.

Uw configuratie

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)


Belangrijkste kenmerken:
De Euroraster cassette voor het verlaagde plafond is uniek op de markt en is een opmerkelijke combinatie van elegant design en hoge techniek. De cassette is verkrijgbaar in elegant wit of in de kleuren wit en zilver.


plafond, is de cassette-unit zowel elegant als onopvallend. Door de combinatie van vloer- en bezettingssensoren wordt een uitstekend rendement en het beste comfort bereikt. Indien gewenst kan met de individuele bediening van de lamellen via de afstandsbediening een lamel eenvoudig worden gesloten.


VOLLEDIG VLAKKE CASSETTE
> Opmerkelijk, uniek ontwerp
> Past vlak bij het valse plafond
> Intelligente sensoren besparen energie en zorgen voor maximaal comfort


VOLLEDIG GEÏNTEGREERD, VOLLEDIG DISCREET

Het concept dat onze ontwerpers van het prestigieuze bureau "yellow design" voor ogen hadden, was een onopvallende cassette die naadloos zou passen in het interieur van een modern kantoor, terwijl tegelijkertijd gebruik werd gemaakt van de nieuwste technologie om een maximale efficiëntie en een perfect comfort te garanderen.

Het resultaat: de volledig vlakke cassette

UNIEKE ONTWERP

Met zijn unieke ontwerp voldoet de volledig vlakke cassette aan de hoge eisen van architecten. De Euroraster systeemplafondunit past in elk plafond en heeft een onopvallende uitstraling.

VOLLEDIG GELIJK MET HET PLAFOND

De Euroraster systeemplafondunit is de eerste cassette die volledig vlak in het plafond past, wat betekent dat de unit volledig onopvallend in het plafond past.

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Daikin
Binnenunit Afmetingen Breedte (mm)‍: 501-600
Binnenunit Afmetingen Hoogte (mm)‍: 201-300
Binnenunit Afmetingen Diepte (mm)‍: 501-600
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 16
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 25
Merk‍: Daikin
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 1/2
Uitrusting‍: Coanda-Effekt – HeizenEcono ModusPowermodusFluisterstille werking van de buitenunit24 Stunden TimerFotokatalytischer Titanapatit - LuftreinigungsfilterMulti Split-Anwendung3-D-UmgebungslüftungCoanda-Effekt – Kühlen
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 7
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 5,7
Kleur‍: Wit
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.