Daikin Stijlvolle FTXA42AW Wandmontage-eenheid MultiSplit 4,2 kW

Art-Nr: FTXA42AW
21 dBA Geluidsdruk
4,2 kW Koelvermogen
1.573,69 € 1.091,69 €
Je redt 482,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Hersteller UVP: 2.079,00 €
U bespaart: 987,31 € bzw. 47.49 %
Attentie! Dit apparaat mag alleen worden gebruikt met geschikte buitenunits!
In voorraad - in 4-8 dagen met jou

Enkel en alleen 1 op voorraad!
Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Daikin Stijlvolle FTXA42AW Wandmontage-eenheid MultiSplit 4,2 kW
1.091,69 € *
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Stijlvol, een eersteklas airconditioningsoplossing
De DAIKIN Stylish is verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren en past moeiteloos in elke ruimte en is uiterst compact. Door de functie van het instellen van verschillende luchtstroomprofielen voor verwarming of koeling wordt tocht voorkomen en wordt een stabiele en comfortabele kamertemperatuur gegarandeerd. DAIKIN combineert functionaliteit en esthetiek in één innovatieve oplossing. De Stylish is verkrijgbaar in vier behuizingskleuren: Wit, Zilver, Zwart en Blackwood. DAIKIN Stylish biedt seizoensgerichte efficiëntie met waarden tot A+++ in de koel- en verwarmingsmodus dankzij de modernste technologie en geïntegreerde intelligentie.

 

Waarom DAIKIN Stylish?
> Vrijwel onhoorbaar: Het apparaat werkt zo stil dat u bijna vergeet dat het er is.
> Elegant design met afgeronde hoeken in wit, zilver, zwart of Blackwood
> Coanda-effect voor de best mogelijke temperatuurverdeling in de ruimte
> Stijlvol past de ventilator en de compressor automatisch aan om de ruimtetemperatuur en de luchtvochtigheid optimaal in balans te brengen.
> De intelligente thermo- en bewegingssensor detecteert de temperatuur van de vloer en de wanden om een nog comfortabeler ruimteklimaat te creëren.
> Geniet van de beste binnenlucht dankzij titaniumapatietfilters en DAIKIN's unieke flash streamer technologie.
> Geavanceerde luchtgeleidingsvinnen garanderen een perfect comfort in elke ruimte, waar en wanneer dan ook.
> Met de WiFi Controller interface kunt u uw toestel overal en altijd eenvoudig bedienen via uw smartphone of tablet. En het is inbegrepen in de leveringsomvang.

Verkrijgbaar in 4 kleurvarianten
Wit, Zilver, Zwart en Blackwood
Compact en functioneel ontwerp voor elk interieur

 

Bekroond ontwerp
Stijlvol, geïnspireerd op de vorige DAIKIN Emura en Ururu Sarara modellen, heeft de Good Design Award, de iF Award en de Reddot Award gewonnen voor zijn innovatieve look en functionele mogelijkheden. Deze prijzen erkennen ook dat Stylish een nieuwe standaard zet op het gebied van comfort en energie-efficiëntie.

Het Coanda-effect
Het Coanda-effect, dat al in de Ururu Sarara wordt gebruikt, optimaliseert de luchtstroom en zorgt zo voor een aangenaam binnenklimaat. Het speciale ontwerp van de lamellen zorgt voor een meer geconcentreerde luchtstroom en daarmee voor een gunstigere temperatuurverdeling in de ruimte.

Hoe werkt dit?
Stijlvol creëert verschillende luchtstroompatronen voor verwarming en koeling. In de verwarmingsmodus stuurt de Stylish de luchtstroom naar beneden met behulp van twee lamellen (verticale luchtstroom). In de koelmodus richten de lamellen de luchtstroom naar boven (luchtstroom langs het plafond). Door verschillende luchtstroompatronen te activeren, voorkomt de Stylish onaangename tocht. Bovendien wordt een gelijkmatige en comfortabele kamertemperatuur bereikt.

Gereguleerde luchtvochtigheid
Door enkele instellingen te wijzigen, past Stylish de ventilator en de compressor automatisch aan op de optimale balans tussen temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte.

Stabiele kamertemperaturen
Stijlvol meet de oppervlaktetemperatuur in een ruimte met behulp van een intelligente warmtesensor die de oppervlakken in de ruimte in 64 vierkanten verdeelt. Nadat deze rastersensor de temperatuurverdeling in de ruimte heeft bepaald, wordt de lucht gelijkmatig in de ruimte verdeeld en vervolgens omgeschakeld naar een luchtstroompatroon dat de verwarmde of gekoelde lucht naar te koele of te warme ruimtes leidt.

Schone lucht met DAIKIN Flash Streamer-technologie
De R-32 Stijlvolle wandunit zorgt het hele jaar door voor een perfecte luchtzuivering. De Flash Streamer zorgt ervoor dat zwevende deeltjes chemisch reageren door middel van elektronen. Hierdoor worden allergenen zoals pollen en schimmelsporen afgebroken en worden onaangename geuren verwijderd.

Bijzonder stil
Stijlvol is uitgerust met een nieuw ontworpen ventilator die zorgt voor een optimale luchtstroom, met een nog grotere efficiëntie en een nog lager geluidsniveau. Deze nieuw ontworpen ventilator heeft een topklasse energie-efficiëntie en heeft een enorm laag geluidsniveau. De ventilator is vrijwel onhoorbaar voor de mensen in de ruimte.

Intelligente klimaatregeling, waar u ook bent
Uw Stijlvol staat altijd voor u klaar via uw smartphone. Sluit uw Stylish aan op uw WLAN, download de DAIKIN online controller app en u kunt het perfecte ruimteklimaat voor u creëren.

Slechts één kamer of meerdere.
De keuze is aan u.

Als u kiest voor een multisplit buitenunit, kunt u tot vijf binnenunits aansluiten op een enkele buitenunit om overal in uw huis het perfecte klimaat en warm water te creëren wanneer dat nodig is. Alle binnenunits kunnen afzonderlijk worden geregeld en hoeven niet in dezelfde ruimte of zelfs maar op hetzelfde moment te worden geïnstalleerd. Een multisplit unit is plaatsbesparend, stiller, gemakkelijker te installeren en te onderhouden dan meerdere split-installaties.

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Daikin
Series‍: Stylish
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 12
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 21
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 4,2
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 5,8
Kleur‍: Wit
WiFi‍: Ja
Koelmiddel - Type‍: R32
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 1/2
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.