Mitsubishi MLZ-KP50VF MultiSplit 1-weg plafondcassettes 5,0 kW

Art-Nr: MLZ-KP50VF
29 dBA Geluidsdruk
5 kW Koelvermogen
1.524,69 € 1.048,69 €
Je redt 476,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Hersteller UVP: 2.080,00 €
U bespaart: 1.031,31 € bzw. 49.58 %
In voorraad - in 25-29 dagen met jou

Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Mitsubishi MLZ-KP50VF MultiSplit 1-weg plafondcassettes 5,0 kW
1.048,69 € *
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Mitsubishi Electric Multi Split Inverter 1-wegs plafondcassette MLZ binnenunit.

 

Hoofdkenmerken:
> De zeer lage inbouwhoogte van max. 180 mm vergemakkelijkt de installatie - ook in kleine ruimtes.
> Gebieden die normaal gesproken niet onder de luchtstroom vallen, kunnen dienovereenkomstig worden geconditioneerd. Dankzij de nieuwe 3D-ventilatorbediening kan de luchtstroom in alle richtingen (links/rechts/boven/onder) optimaal worden ingesteld met de afstandsbediening.
> Bij 15 kg is de eenvoudig te installeren 1-wegs cassette een van de lichtgewichten
> Infrarood-afstandsbediening met fuzzy logic-bediening en 24-uurs timer
> Standaard worden de filters met lange levensduur, die tijdens normaal bedrijf slechts om de 2.500 bedrijfsuren gereinigd hoeven te worden
> Automatische herstart na stroomuitval instelbaar
> Condenspomp met een opvoerhoogte van 500 mm is al geïntegreerd
> Flexibele condensaatafvoerslang voor eenvoudige aansluiting op het condensaatafvoersysteem. Een extra condensbak voorkomt dat er ongehinderd condenswater uit de koelaansluitingen druppelt.
> Het speciale ontwerp van het ventilatorwiel zorgt voor een zeer laag geluidsniveau, met hoge luchthoeveelheden tegelijk
> Afhankelijk van de plafondhoogte kan de luchthoeveelheid tot een plafondhoogte van 2,7 m individueel worden ingesteld.


Voordelen en toepassingsgebieden (algemeen)

Ruimte airconditioners voor een optimaal feel-good klimaat

De M-serie koelt of verwarmt kleine tot middelgrote ruimtes op een zeer energiezuinige manier. De geavanceerde systemen kunnen worden geïnstalleerd als een enkele of multi-split oplossing in woonkamers, kleine kantoren of operaties, waar ze indruk maken door hun onopvallendheid: compacte afmetingen, discreet design en fluisterstille werking laten alleen het feel-good-klimaat op de voorgrond treden.

De systeemvarianten
> Enkelvoudige of meervoudige splitsing van 2 tot 8 binnenunits.
> Gemakkelijk te installeren binnenunits als plafondcassettes, in plafond- en kanaalinbouw-, wand- en kastvarianten.
> Energiebesparende buitenunits als niet-inverterkoeling, warmtepompen en omvormers.
> Stroomvoorziening 230 V, 1 fase, 50 Hz.

De Inverter en Non-Inverter serie zijn niet compatibel. De reden hiervoor ligt in de communicatie van de eenheidsreeks. Niet-Inverter units communiceren via de conventionele RAC-besturing. De omvormers zijn uitgerust met de nieuwe A-Control.

De voordelen op een rijtje

Al standaard meegeleverd:

Afstandsbediening
> Een praktische infrarood-afstandsbediening met fuzzy logic-bediening wordt bij de binnenunits meegeleverd. Een hoogwaardige bedrade afstandsbediening met weektimer en zelfdiagnosefunctie wordt bij de kanaalinbouwapparaten geleverd.

Koelmiddelvoorlading
> De buitenunits worden in de fabriek voorgeladen met het CFK-vrije koelmiddel R32.

Winterbeheersing
> In alle buitenunits van de omvormer is een typeafhankelijke winterregeling voor het koelbedrijf tot -10 °C of -15 °C geïntegreerd.

Speciale functies
> Automatische herstart na stroomuitval. Het persoonlijke ruimteklimaat kan naar wens worden opgeslagen.
> Energiebesparende en snelle ruimteluchtkoeling via de zwenkmodus.

Ontwerp
> Alle binnenunits zijn zuiver wit (ongeveer RAL 9010). De bovenkasten hebben een modern flatpaneldesign.

Fluisterstille werking
> De geluidsgeoptimaliseerde binnenunits zijn nauwelijks hoorbaar in werking.
> In de slaapmodus met slechts 19 dB(A) in de koelmodus zorgen de MSZ-GE22/25/35VA wandunits voor de juiste nachtrust met een zachte luchtstroom.

Hoogste energie-efficiëntie
> Extra energie besparen met de Econo Cool-functie: In de koelmodus wordt de ingestelde temperatuur automatisch verhoogd met 2 °C. Een speciaal ventilatorprogramma zorgt er dan voor dat de ingestelde temperatuur op een constant niveau wordt gehouden. Een speciaal ventilatorprogramma zorgt dan voor een constant en aangenaam ruimteklimaat, hoewel de koelcapaciteit tot een minimum wordt beperkt.
> Energiebesparende invertertechnologie: De invertersystemen werken absoluut economisch dankzij de traploze aanpassing van het vermogen. Ze bieden precies de koel/verwarmingscapaciteit die op een bepaald moment nodig is.
> De energiebesparende roterende zuigercompressoren scoren met hun minimale geluids- en trillingsontwikkeling.

Installatie en retrofitting gemakkelijk gemaakt
> De compacte afmetingen van de binnen- en buitenunits zorgen voor een flexibele installatie.
> De Inverter Multi Split-systemen kunnen te allen tijde achteraf worden gemonteerd en verwijderd. Er zijn minstens twee binnenunits nodig als basis, die later kunnen worden uitgebreid tot maximaal acht binnenunits.

Technische wijzigingen en fouten voorbehouden.

 

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Mitsubishi
Binnenunit Afmetingen Breedte (mm)‍:
Binnenunit Afmetingen Diepte (mm)‍: 301-400
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 15,5
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 29
Merk‍: Mitsubishi
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 1/2
WiFi‍: Optioneel
Uitrusting‍: Kabelafstandsbediening aansluitbaarEcono CoolAan / Uit TimerAutomatische ventilatorregelingAuto RestartNiedertemperatur-HeizenNiedertemperatur-Kühlung
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 6
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 5
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.