Mitsubishi MultiSplit Duo wandkasten Premium MSZ-EF25 + MSZ-EF50 2,5 kW + 5,0 kW R32 - Wit

Art-Nr: MSZ-EF25VGW-MSZ-EF50VGW/2F53VF
Quick Connect
Beschikbaar met vacuümleidingen en binnenapparatuur!
21 dBA Geluidsdruk
2,5 kW Koelvermogen
Energie-efficiëntieklasse-Koeling/Verwarming Productgegevensblad
vanaf
3.915,55 € 2.871,00 €
Je redt 1.092,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
In voorraad - in 8-12 dagen met jou

Configureer het product
Gratis
retourzending
100 dagen
terugkeerbeleid
Mitsubishi MultiSplit Duo wandkasten Premium MSZ-EF25 + MSZ-EF50 2,5 kW + 5,0 kW R32 - Wit
vanaf vanaf 2.871,00 €
incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)
Installatieset voor het aansluiten van de binnen- en buitenunit ''I'' - Optionele informatie
  • Quick Connect
    Bij het bestellen van airconditioning met onze Quick Connect-leidingen, worden de leidingen en binnenapparaat/en door ons gevacuümeerd. Hierdoor wordt de installatie van de airconditioning nog eenvoudiger. Belangrijk! De buitenunit is al vooraf gevuld met het koelmiddel!
Installatieset voor het aansluiten van de binnen- en buitenunit ''II'' - Optionele informatie
  • Quick Connect
    Bij het bestellen van airconditioning met onze Quick Connect-leidingen, worden de leidingen en binnenapparaat/en door ons gevacuümeerd. Hierdoor wordt de installatie van de airconditioning nog eenvoudiger. Belangrijk! De buitenunit is al vooraf gevuld met het koelmiddel!
- Optionele informatie
  • ohne Befestigung
Uw configuratie

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)


Wandmeubel MITSUBISHI M SERIES

Comfort - Meer levenskwaliteit
We brengen het grootste deel van onze tijd binnenshuis door: thuis of op kantoor. De kwaliteit van de binnenlucht heeft dus een grote impact op ons welzijn, onze prestaties en onze gezondheid.
Moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een prettig klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstroom zorgt voor een betere levenskwaliteit en een rondom comfortabele leefomgeving. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden uitgefilterd en de lucht wordt geconditioneerd volgens hygiënische eisen.

Comfort voor elke dag van het jaar
De airconditioners uit de M-serie van Mitsubishi Electric zijn de ideale keuze voor meer wooncomfort in kleine tot middelgrote ruimtes. En dat zowel in uw eigen huis als in praktijken, kantoren of winkels. Geniet op warme dagen van aangenaam koele kamers. Op koudere dagen kunt u met de apparaten verwarmen en zo energie en kosten besparen, want airconditioningsystemen uit de M-serie zijn zeer energiezuinig. De airconditioning units kunnen ook worden gebruikt om de kamers te ontvochtigen.


Stille werking
Het geluid van zachtjes ritselende bladeren in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste kamerairconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn bijna geruisloos en bij uitstek geschikt voor het koelen van slaapkamers.


Anti-tochtfuncties
Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor stemmen de airco's de luchtstroom zo af dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor herkent het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan zodat de gewenste temperatuur op de juiste plaats wordt bereikt.

De Euro grid cassette SLZ-M is optioneel voorzien van de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Zie pagina 16 voor meer informatie.


Hygiënisch zuivere lucht
Naast stof, geuren en pollen verwijderen de filterelementen in Mitsubishi Electric kamerairconditioners ook virussen en bacteriën. Zo geniet u elke dag van zuivere en schone binnenlucht.

energie-efficiëntie
Consequent energiezuinig - Mitsubishi Electric airconditioners zijn ontworpen om op een energiebesparende manier te werken. Dit komt vooral door de energiezuinige invertertechnologie. De buitenunits van een airconditioningsysteem werken met compressoren. Met niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiënt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke vraag naar koeling of verwarming. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor traploze vermogensaanpassing.

1. Omvormertechnologie
Met invertertechnologie wordt het toerental van de compressor nauwkeurig afgestemd op het benodigde koelvermogen. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een extreem energiebesparende werking met het hoogste rendement mogelijk. Dure stop-and-go operaties worden vermeden. Een soepele werking verlengt de levensduur van de airconditioner.

2. Hyper-verwarmingstechnologie
De hyperverwarmingstechnologie van de MUZ-LN- en MXZ-buitenunits is speciaal door Mitsubishi Electric ontwikkeld voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het systeem, waardoor de verwarmingsprestaties 100% behouden blijven tot -15°C buitentemperatuur en verwarming tot -25°C.


Met de nieuwe multi-split buitenunits in hyper-heating design zijn units verkrijgbaar met een speciale focus op verwarming.
- 100% nominale warmteafgifte tot -15 °C buitentemperatuur
- Uitgebreid gebruiksbereik tot -25 °C buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiëntie
- Geoptimaliseerde ontdooifunctie

Levensduur
Voor tientallen jaren plezier - Zelfs een airconditioningsysteem van de hoogste kwaliteit is zo goed als zijn planning, installatie, onderhoud en verzorging. Daarom hechten wij veel waarde aan betrouwbare, eerlijke en langdurige samenwerkingen met gekwalificeerde koel- en airconditioning gespecialiseerde bedrijven. Wij ondersteunen onze partnerbedrijven bij de planning en het ontwerp van hun systemen, leveren alle actuele technische documenten en geven professionele trainingen over onze systemen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw koel- en airconditioningspecialist voor u de airconditioningoplossing vindt waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Wandmeubel MSZ-EF

 

 

 

 

Technologie in zijn mooiste vorm

Ontwikkeld voor moderne architectuur met een stijlvol interieur, voldoen de premium bovenkasten aan de hoogste designnormen. "Kirigamine Zen" - met deze naam belichaamt de apparaatlijn MSZ-EF een holistische benadering: Kirigamine is een Japans plateau dat staat voor ongerepte natuur. Zen staat voor harmonie, rust en welzijn.

 

 

 

 

 

Ideeën vullen met leven

Discreet in wit, elegant in zwart of klassiek in zilver: de premium airconditioners in hun drie kleurvarianten passen harmonieus in het individuele ruimtedesign. Het opvallende design weerspiegelt kwaliteit en een gevoel van luxe. Een zeer laag energieverbruik in combinatie met een laag geluidsdrukniveau maken het totaalbeeld compleet.

Stralend uiterlijk in wit

Premium wandmeubel MSZ-EF-VE in glanzend wit De stijlvolle, slanke airconditioning past onopvallend in een lichte en vriendelijke sfeer. Voor een lichtovergoten en comfortabele sfeer. met hetero
Ooit een geluidsdrukniveau van 21 decibel, zijn de premium wandkasten perfect voor geluidsgevoelige woon- en werkomgevingen.

Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.
Producent: Mitsubishi
Series‍: Premium
Aantal binnenunits‍: 2
Energie-efficiëntieklasse - koeling‍: A+++
Energie-efficiëntieklasse - verwarming‍: A++
Binnenunit Gewicht (kg)‍: 11,5
Binnenunit Geluidsdrukniveau I (dBA)‍: 21
Vermogen - Koeling I (kW)‍: 2,5
Vermogen - Verwarming I (kW)‍: 3,2
Binnenunit Gewicht I (kg)‍:
Binnenunit Geluidsdrukniveau II (dBA)‍:
Vermogen - Koeling II (kW)‍:
Vermogen - Verwarming II (kW)‍:
Kleur‍: Wit
WiFi‍: Ja
Buitenunit Gewicht (kg)‍: 37
Buitenunit Geluidsdrukniveau (dBA)‍: 46
Koelmiddel - Type‍: R32
Pijpaansluitingen - Vloeistof‍: 1/4
Pijpaansluitingen - Gas‍: 3/8
Belangrijke notitie:
In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Onze voordelen in een oogopslag

Gratis advies
en prijsopgave

Onze vriendelijke klantenservice zal u graag individueel adviseren bij de keuze van de juiste airconditioner inclusief accessoires. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en proberen altijd op al uw wensen in te gaan. Wij geven u graag een individuele offerte en vinden zeker het juiste airconditioningsysteem voor uw huis of bedrijf.

100 dagen
bedenktijd

Met 100 dagen bedenktijd op basis van het herroepingsrecht bieden wij u een ongekende planningszekerheid. Gebruik deze tijd om zonder zorgen beslissingen te nemen en uw leefomgeving met onze eersteklas producten te optimaliseren.

Gratis verzending
en retour

Is er na de installatie van uw airconditioning nog iets overgebleven? Maak gebruik van onze gratis retourservice en stuur ongebruikt materiaal naar ons terug. Ons team evalueert dit materiaal en betaalt u de dagwaarde van de goederen terug.